Donosimo vam atmosferu koja je vladala crvenim tepihom uoči dodjele 54. Grammyja! Mnoge zvijezde pokazale su svoja raskošna izdanja.

Galerija


Na crvenom tepihu nagrade Grammy najviše se pričalo o preminuloj glazbenoj zvijezdi Whitney Houston. Sve zvijezde su se sjetile talentirane pjevačice te izrazile svoju tugu njezinim preranim odlaskom.

>> Adele osvojila čak 6 Grammyja

Vezani članci Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) 10-godišnju vezu s holivudskim slatkišem naprasno je okončala zbog kolege neobičnog izgleda Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Tko je žena koja godinama pohodi crvene tepihe, a zapravo nije zvijezda, već voli golišave outfite?

Adele je dobila nagradu za album godine, najizvođeniju pjesmu i pjesmu godine, a također i za najbolju pop izvedbu, pop vokal i video. Drugi veliki pobjednici su rockeri 'Foo Fighters' koji su 'pobrali' pet Grammy-a uključujući i nagradu za najbolju rock izvedbu za svoj hit 'Walk.'

Dodjele nagrada i crveni tepisi prilika su da zvijezde pokažu svoje raskošne toalete, a mnoglo se vidjeti zaista zanimljivih kombinacija. Adele je pokupila same pohvale za novu liniju, kao i za haljinu koja joj je savršeno pristajala. Fergi je sve iznenadiola u prozirnoj čipkanoj kreaciji u kojoj je pokazala donje rublje, dok je Katy Perry blistala u plavom.

Kako su se zvijezde odjenule pogledajte u priloženoj fotogaleriji. Koja zvijezda vam je bila najbolje odjevena?