Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska turistička zajednica je izradila promotivan film kao pripremu za novu turističku sezonu.


Završni stavak Beethovenove 9. simfonije je ujedno i himna Europske unije. Zbog toga, kao i činjenice da Hrvatska uskoro postaje članicom Europske unije, podloga filma je vrlo pogodna za plasman na inozemna tržišta.

Vezani članci Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Domaćem paru nije presudila razlika od 30 godina, no nešto jest. Ipak, danas su bliski prijatelji Poznati roditelji u mladim godinama (Foto; Dnevnik.hr) - 3 Poznati Hrvati i Hrvatice koji su rano postali roditelji: ''Mama, ti znaš da si ti mene već rodila u mojim godinama?''

Čelistica Ana Rucner najviše je zaslužna za ovaj film jer je njezina izvedba 'Ode radosti' polučila velik međunarodni uspjeh.

Film spaja tradicionalno i suvremeno i predstavljen je pod sloganom 'Hrvatska - nova turistička zvijezda Europske unije'. Režiser je Hrvoje Hribar, a snimatelj Mirko Pivčević.

Ana je osim etno, izvela i rock verziju 'Ode radosti'. U obje verzije spota sudjeluju Zagrebačka filharmonija, zbor Ivana Gorana Kovačića, kao i glazbenici na gajdama i lijericama.