Victoria Beckham česta je gošća mnogih društvenih događanja.


Dizajnerica zna kako zablistati, a čini se kako je odabrala i pozu koja joj najviše odgovara. Victoria tako na crvenom tepihu redovito izbaci jedu nogu. Supruga Davida Beckhama tako naglašava svoju besprijekornu liniju.

>> U ovakvoj je ulozi sigurno niste očekivali!

Vezani članci Blanca Blanco Dekoltei do pupka i opako visoki prorezi: Fotografije zbog kojih su se mnogi pitali je li ovdje bio cilj uštedjeti na materijalu David i Victoria Beckham - 1 Šuškalo se da ju vara i da će ga ostaviti, no čini se da je ovaj moćni par prešao preko svih prepreka

A ovakvu liniju je 37-godišnjakinja postigla nevjerojatnom disciplinom, vježbanjem i zdravom prehranom. Iako je ponekad možemo vidjeti i u polugolim izdanjima, bivša članica skupine Spice Girls priznaje da nije oduvijek bila tako slobodna sa svojim tijelom.

>> Novi imidž: Je li vatreno crvena dobar izbor?

'Kada sam počinjala kao Spice Girl nisam se vadila iz one haljine-korzeta. Mislim da je to bio odraz mog manjka samopouzdanja.Ljudi su me počeli poistovjećivati s tim izgledom i drago mi je da sam se od toga odmakla', rekla je Victoria.
'Što sam starija to se udobnije osjećam u vlastitoj koži. Shvatila sam da ne moram nositi sasvim usku odjeću da bi dobro izgledala i dobro se osjećala', zaključila je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.