Ukoliko je netko dosad sumnjao u to, svojim glamuroznim izdanjem ova djevojka je pokazala zašto je jedna od najpoželjnijih hrvatskih glumica.


Na svečanoj premijeri filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ', Doris Pinčić, poznatija kao pijanistica Lara, definitivno je bila 'u glavnoj ulozi'.

Vezani članci Slika nije dostupna Kako dirljivo - Donosimo najsretnije trenutke popularne serije! Slika nije dostupna U glamuroznim toaletama zasjali na premijeri dugoočekivanog filma!

Kao i u seriji 'Larin izbor', čija je prva sezona iza nas, te u filmu 'Larin izbor: Izgubljeni princ' koji u kina dolazi 28. lipnja, Lara igra glavnu ulogu gdje god se pojavi, htjela ona to ili ne. Pogotovo kad odjene prozirnu haljinu, u ovom slučaju rad dizajnerice Matije Vuice.

>> U glamuroznim toaletama zasjali na premijeri dugoočekivanog filma!

Lara je svojom pojavom na crvenom tepihu pomaknula granice svog stila, a možda je samo odrasla. Baš kao što je odrasla i sazrela Lara u filmu 'Larin izbor: Izgubljeni princ'.

Ukoliko želite pogledati prvu sezonu Larinog izbora, možete to učiniti na Oyo servisu, a ukoliko želite vidjeti film, strpite se još dva dana. 28. lipnja je blizu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.