Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rock legenda Jon Bon Jovi objavio je na Facebooku svoju fotografiju s neobičnim napisom.


Na fotografiji drži papir na kojem piše 'Raj izgleda kao New Jersey'. Upravo je ovim činom želio stati na kraj glasinama po kojima je preminuo prije dvije večeri tijekom svjetske turneje.

Ovu neistinu objavio je jedan američki blog, a 'vijest' se svijetom proširila brzinom munje. Odjednom su korisnici društvenih mreža diljem svijeta 'brujali' samo o tom.

Ovaj 49-godišnji pjevač nije jedina slavna osoba koja se našla u ovakvoj situaciji. Slično su doživjeli glumac Jeff Goldblum, kao i njegovi kolege Tom Hanks i Tom Cruise.

Podsjećamo i na glasine o smrti glazbenika Davida Guette koje su se pojavile dan uoči njegova nastupa u Splitu ovog ljeta, također na jednom američkom blogu. Nekom je očito veoma zabavno plasirati u javnost ovakve lažne informacije.
 

Vezani članci Jon Bon Jovi (Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL) Slavni roker u Cavtatu: Šarmirao žensku posadu, no već 30 godina voli ženu kojom se morao oženiti u tajnosti Jon Bon Jovi u Hrvatskoj (Foto: Grgo Jelavić/Pixsell) Jadranska obala postala je magnet za zvijezde: Slavni glazbenik s obitelji stigao na odmor u Cavtat