Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jeste li se ikad zapitali što je Katie Holmes radila dan prije objave razvoda od Toma Cruisea, kako se osjećala...


Ukoliko mislite da je bila depresivna, zatvorila se u kuću i izdvojila iz javnog života, griješite. 33-godišnja Katie je taj dan provela na fotografiranju za kalifornijski magazin C. Njezinog posljednjeg 'bračnog' intervjua posebno se sijeća urednica magazina Kelsey McKinnon.

Vezani članci Tom i Suri Cruise Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame Katie Holmes, Emilio Vitolo Svi su primijetili njezin umoran pogled, a izostalo je izmjenjivanje nježnosti s dragim kao prošlih mjeseci

'Kad ponovno preslušavam materijal primjećujem kako Katie ni jednom nije spomenula Toma. Definitivno je bila veoma oprezna u izjavama', tvrdi Kelsey.

>> Ne želi više biti u njegovoj sjeni! Oživjet će svoju karijeru

Kad joj je postavljeno pitanje je li Suri utjecala na to da postane bliža sa suprugom Tomom, Katie je izjavila: 'Ne znam. Mislim... ne znam'.

Podsjećamo, Katie je zahtjev za razvodom braka podnijela uoči proslave Tomova 50-og rođendana. Papiri su sređeni za dva tjedna, pa je par tako i službeno razveden. Potpuno skrbništvo dobila je Katie no Tom može sa Suri provoditi vremena koliko želi. Bivši partneri su se tako sve dogovorili u potpunoj diskreciji, bez medijske buke, a scijentološki utjecaj o kojem su se mediji isprva raspisali gotovo pa da se nije ni osjetio.

Prema posljednjim informacijama, Suri će s majkom živjeti u New Yorku, a Katie će od jeseni dobiti angažman na Broadwayu u predstavi 'Dead Accounts'. Tom je trenutno u potrazi za adekvatnim stanom kojeg bi kupio u New Yorku kako bi bio bliže Suri.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.