Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Goran Bare postao je pravi televizijski voditelj.


U svojoj emisiji 'B strana' ovog ja puta ugostio kralja bevande Mladena Grdovića.

Vezani članci Ema Branica i Mato Barišić Provjereno se uskoro vraća na male ekrane, ekipa dobila nova pojačanja: ''Očekujem da će nova sezona nastaviti još jače, hrabrije!'' In Magazin: Mladen Grdović - 3 Emotivna ispovijest Mladena Grdovića: U suzama priznao da je zbog bevande ostao bez svega - supruge, prijatelja i ponosa

Grdović je kao pravi gost svome domaćinu poklonio dalmatinske specijalitete pršut, blitvu i vino. To je bio dobar početak razgovora u kojem je popularni dvojac otvorio mnoge teme, a Bareta je tako zanimalo kako izgledaju Grdovićevi nastupi po Americi i Australiji. Mladen je tako otkrio da je do sada već 11 puta gostovao u Australiji i da bi svaki put klubovi bili prepuni.

Osim toga Bare i Grdović su se dotaknuli i teme vječitog rivalstva sjevera i juga tj. Splićana i Zagrepčana. 'To je samo šačica ljudi koja nema pametnijeg posla. Ja sam veliki domoljub i ne dopuštam takvu situaciju", komentirao je Grdović, a Bare se odmah nadovezao na njega: 'A svi ti veliki domoljubi kao jako vole Hrvatsku, a kradu. Kako možeš voljeti zemlju koju potkradaš na porezu ili na neki drugi način? Ova zemlja puna je razlika. Evo, recimo kad sam bio u zatvoru, nitko nije smio joggirati, osim, kako se zove, Polančeca. Pa kako to, majku mu, on smije, a ja ne smijem?'.

Grdoviću i Baretu pridružio se kasnije i Kristijan Ugrina. Glumac je otkrio kako je zbog Bareta završio u zatvoru. 'Policija mi je, dragi moj Bare, zabranila da te najavim kao zadnjeg izvođača. Zato sam uzeo jednu djevojčicu iz publike i podigao je na mikrofon da kaže Majke. Kad sam sišao s pozornice, jedan mi je policajac u civilu rekao da sam idiot. Skočio sam na njega, policajci su mu pomogli i odveli me u postaju', rekao je Ugrina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.