Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već 20 godina zaredom okupljaju se najmoćnije žene Hollywooda kako bi proslavile svoje karijere i postignuća u showbizznisu.


Na vrhu popisa je 100 najjačih žena sa stvarnim karijerama koje je izabrao Hollywood Reporter.

Vezani članci Nominirani za nagradu Zlatni studio - 1 Trud i rad naših djelatnika opet je prepoznala publika i struka: Novoj TV četiri nominacije za nagradu Zlatni studio Krešimir Luetić, predsjednik Hrvatske liječničke komore Čelnik liječničke komore o cjepivu i nagradama za medicinare: ''Ako vam kažem da se nagrada svodi na 4 do 5 kuna po satu, mislim da se odgovor nameće sam po sebi''

Na prvim mjestima su šefica Sony Pictures Entertainmenta Amy Pascal, šefica Disney Media Networksa Anne Sweeney, direktorica Dreamworksa Stacey Snider, te direktorica NBCUniversal Cable Entertainmenta Bonnie Hammer.

Organizator svečanosti koja se održala u Beverly Hills hotelu bio je Hollywood Reporter, a počašćene su glumica Jane Fonda i redateljica i producentica 'Spidermana' Laura Ziskin koja je u lipnju ove godine preminula od karcinoma.

Za nju su počasni govor održale glumica Kirsten Dunst i potpredsjednica Sony Picturesa Amy Pascal, koja je druga na listi od 100 najmoćnijih.

73-godišnja Jane Fonda dobila je nagradu za svoj pionirski rad na filmu, fitnessu, te za aktivizam. Nagradu joj je uručila bivša šefica Paramount picturesa Sherry Lansing.