Bivši supružnici sporazumno su se razveli, a vijest je u ponedjeljak potvrdio Katin odvjetnik Jonathan Wolfe.


Katie Holmes je neočekivano podnijela zahtjev za razvod 28. lipnja nakon gotovo šest godina braka. Tražila je potpuno skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Suri koje joj je na kraju i dodijeljeno.

Vezani članci Suri Cruise Kći legendarnog glumca izrasta u pravu ljepoticu, no oca kojeg povezuju s bizarnim kultom nije vidjela već godinama Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Napokon progovorila: Djeca su je napustila zbog kontroverzne vjere, no skandaloznog oca obožavaju

>> Službeno okončana drama!

U američkim medijima nedavno su i izašle informacije bračne nagodbe Katie i Toma. Tom će smjeti provoditi vrijeme s malenom Suri ali prema dogovorenim uvjetima, prenosi TMZ.

Nagađanja o tome da će Suri smjeti provoditi vrijeme sa svojim ocem isključivo u prisutnosti tjelohranitelja pokazale su se potpuno netočnima. Tom će smjeti provoditi vrijeme s kćeri ali neće joj smjeti govoriti o scijentologiji niti ju uključivati u ikakve aktivnosti primjerice odlaska u scijentološku crkvu,školu i slično.

Katie se pobrinula da Suri bude potpuno izolirana od scijentologije,a živjeti će s majkom u New Yorku.

Ovaj razvod koji se protezao u medijima svoj završetak dobio je relativno brzo, a Tom je navodno osim dogovorene godišnje alimentacije platio dobrovoljno poveću svotu novaca kako bi pregovori što prije završili.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.