Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od kad je Boris Novković sreću odlučio potražiti daleko od supruge Lucije u zagrljaju javnosti nepoznate slikarice, u medijima raste znatiželja za umjetnicom koja je ukrala srce poznatog pjevača.


Pojavile su se informacije kako je riječ o 33-godišnjoj Ivi Višošević. Žena zbog koje će se okončati osmogodišnji brak Novkovićevih, ima diplomu Tekstilno tehnološkog fakulteta i Akademije likovnih umjetnosti.

>> Razvodi se još jedan zvjezdani par

Vezani članci Indira Levak Indira se pita tko je kriv za ovaj senzualan spoj: ''O Bože, pa ja sam ih vidjela i gole!'' Slika nije dostupna Boris se oglasio oko prekida s Ivom zbog koje je ostavio suprugu

Iva je i pobornica isključivo sirove ili minimalno termički obrađene hrane te zbog toga na internetskim blogovima nosi naziv 'Raw food queen'. Ni razvod, ni novu vezu Boris i dalje ne želi komentirati.

Podsjetimo, kad je pjevač priznao kako se zaljubio u drugu, supruga mu je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Nakon rođenja sina Bona, iselio je iz njihova zajedničkog doma ,a svoje roditeljske obveze, navodno, i dalje uredno izvršava.