Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za vrijeme modnog tjedna New York je prepun zanimljivosti! A modi se prilagođavaju i slastičari i cvjećari! Slatkim zalogajima ne mogu odoljeti i najveće zvijezde današnjice, bila to moda ili trendi kolačići!


Osim toga u New Yorku smo otkrili u kojim to kolačićima uživa Kim Kardashian od kojih se udeblja svaki put kada dođe u taj grad koji nikada ne spava! Tajna je u slatkim zalogajima!

Vezani članci Slika nije dostupna Pretjerala sa sunčanjem? Sva je narančasta! Slika nije dostupna Prava fatalna žena - Nema tko se nije okrenuo za njom!

Robertove slastice obožavaju Kim Kardashian, Kate Winslet i mnogi drugi slavni gurmani. Iako je dosad funkcionirao kao katering, Robert će uskoro otvoriti slastičarnice u New Yorku i Miamiu.

Eto, toliko u ovoj maloj, mirisnoj modnoj priči. Na vama je da odlučite u kojoj mjeri ćete trendovima dopustiti da upravljaju vašim životom. 'Jer očito je da ako uistinu želite biti in, vaš stil će se odražavati kako u onome što odijevate, tako i u hrani koju poslužujete ili cvijeću kojim ćete ukrasiti svoj stan', kaže menadžerica cvjećarnice Sarah Canselaro.

Uostalom, pogledajte što nam sve nudi New York u prilogu In Magazina.