Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su mediji već nekoliko godina pokušali otkriti najveću misteriju popa, to je napokon uspjelo tabloidu 'Heath'.


Upravo je tabloid 'Heath' razotkrio tko se krije iza Adelinog mega uspješnog albuma '21'.

Mnogo je imena bilo u igri, no magazin 'Heath' tvrdi da je mladi 31-godišnji britanski fotograf Alex Sturrock onaj pravi koji je Adele inspirirao za njene najveće hitove.

Otkrili su ga ozvučivši svog novinara kojem je Alex u razgovoru ne znajući o kome se radi sve otkrio.

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga oglasila se o vezi s 12 godina mlađim Beograđaninom: "Kažu da je mlad, a još i zgodan" Adriana Lima (Foto: Profimedia) Razotkriveni: Novi dečko brazilske seks-bombe ''težak'' je 250 milijuna dolara i dolazi iz Turske

>> Nema šanse da pogodite tko je ovo!

U vrijeme kad je upoznao Adele radio je za novine 'Vice' i 'Guardian'. Bio je u vezi s pjevačicom od 2008. do travnja 2009. baš kad je počela pisati svoj novi album '21'.

Na svojoj službenoj web stranici Alex ima pregršt fotografija slavne pjevačice, najviše s njene prve američke turneje gdje joj je bio službeni fotograf.

Prijatelj Adelinog 'bivšeg' kaže da je njihova veza bila vrlo strastvena i sretna, sve su radili zajedno. Vrlo brzo se Alex uselio u Adelin stan. Pjevačica mu je beskrajno vjerovala.

'Alex je bio normalan momak s odličnim smislom za humor. Uživali su biti zajedno, a kad nisu, stalno su bili na telefonu. Zezali su se, jeli junk food i odmahivali rukom na Adelin uzlet u karijeri', kaže izvor blizak paru.

Adele je sve prijašnje navodne misteriozne dečke koje su iskopali mediji demantirala. Očekuje se uskoro i njezin komentar za Alexa Sturrocka.