Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Baš kako je se sjećamo i iz popularnih 'Prijatelja', Jennifer Aniston i u 43. izgleda savršeno.


Popularna 'Prijateljica' Jennifer Aniston kaže kako svoj dobar izgled može pripisati unutarnjem miru i sreći zbog svoje nove veze s 40-godišnjim glumcem Justinom Therouxom.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon grudi, Angelina će odstraniti i jajnike? Slika nije dostupna Životna drama: 'Sada mogu reći svojoj djeci da ne moraju strahovati da će me izgubiti'

U nedavnom intervjuu popularna glumica rekla je kako je odlučila uživati u životu sa svojom novom ljubavi. 'Želimo više putovati i vidjeti svoje prijatelje. Kažem to svake godine ali ove ću to zaista i učiniti', izjavila je Aniston u intervjuu za InStyle magazin.

>>Velik korak u njihovoj vezi: Jennifer Aniston počela živjeti s Justinom Therouxom!

Par se upoznao na snimanju filma 'Wanderlust' koji se prošli mjesec počeo prikazivati u američkim kinima. 'Snimanje filma bilo mi je vrlo idilično. Proveli smo tri mjeseca skupa na jezeru, uživajući cijelo vrijeme. Zapravo smo postali obitelj', izjavila je glumica. Poznati par od tada je nerazdvojan.

>>Jen s novim dečkom ostvaruje sve što nije s Bradom

'S godinama sam shvatila koje su kvalitete bitne u ljubavi, što mi odgovara i na što sigurno neću pristati', rekla je glumica.
Na pitanje koja je najveća zabluda o njoj Aniston je zaključila kako ih je mnogo. 'Postoji ih toliko mnogo. No, rekla bih kako je ta svađa s bivšim suprugom Brad Pittom i Angelinom Jolie definitivno jedna od većih zabluda o meni. Ta priča nema nikakve veze sa stvarnošću', izjavila je Jennifer.

>>Javnost doznala za njezinog 'tajnog' brata

Glumica je progovorila i o svojim godinama te napomenula kako se osjeća puno mlađe. 'Znate što me čini starom? Kad vidim djevojke od 20-ak godina i pomislim nismo li iste dobi? Izgubite percepciju. Ili kada vam ponude ulogu žene koja ima 17-godišnju kćer i pomislite – nisam dovoljno stara za to. I onda shvatim da zapravo jesam', rekla je Aniston u intervjuu te dodala kako zapravo ne osjeća svoje godine. 'Osjećam se mlađe svaki dan', zaključila je.