Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski modni dvojac 'Arileo' upoznao se na Valentinovo u Milanu, dok su oboje studirali modni dizajn.


 Marija i Jurica su s vremenom odlučili napustiti Italiju te se vratiti u Split, gdje su otvorili modni studio.

Vezani članci Slika nije dostupna Coded Edge studio priprema eksperimentalni performans Slika nije dostupna Dame u ljetnim haljinama: Domaće zvijezde koje su seksi i obučene

'To smo još nekako u Italiji smišljali, taj neki budući, poslovni život. Vezao se nekako za naše horoskopske znakove, Anete i Leone, što na talijanskom znači lav i ovan. To nam je bilo nekako zvučno, i evo danas smo Arileo', tvrde supružnici.

Iz sezone u sezonu, Arileo je postajao sve zapaženiji brend u domaćem modnom svijetu, a haljinice s njihovim potpisom sve su traženije i među poznatima.

Na posljednjim izdanjima 'Cro a portera' oduševili su svojim ženstvenim kolekcijama, što ne čudi ako se uzme u obzir da je upravo Marija godinama radila kao jedan od najbližih Armanijevih suradnika.

Radeći za Armanija, 33-godišnja Splićanka je između ostalog, imala priliku kreirati i za Davida Beckhama i Georgea Clooneya.

'Najbolje raditI ono u čemu se pronalazite. Ja nikad ne kreiram nešto što ja osobno ne bih obukla, nekako sam dosta realna i tu 'pret a porter' modu doživljavam kao prije svega ženstvenu, prihvatljivu ljudima', priča Marija.