Odkad su objavili svoju vezu i prestali sa skrivenjem, ovaj par nikamo ne ide jedno bez drugoga!


Mlada glumica Zrinka Cvitešić i glazbenik Hrvoje Rupčić pokazali su da su još uvijek jako zaljubljeni. Na svećanoj večeri 'Zvijezde pod Zvijezdama' koja je održana u Dubrovniku, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Vezani članci Slika nije dostupna Zrinka i Hrvoje izmjenjivali nježnosti u Biogradu Slika nije dostupna Hrvoje Rupčić izostao s proslave sinova rođendana

Cubismo je zabavljao publiku hotela Palace, pa su svojim vrućim latino ritmovima ugrijali atmosferu.Band koji je u 15 godina tradicije salse i kubanske glazbe u Hrvatskoj objavio šest studijskih albuma, a uz Hrvoja Rupčića bandu se pridružio i Ricardo Luque. Svojim energičim i živopisnim nastupom te ogromnom količinom pozitivne energije Cubismo je sinoć plažu Hotela Dubrovnik Palace pretvorio u latino plesnjak u kojem su odjekivali poznati ritmovi salse i cubane a brojni gosti rasplesali su se pod zvjezdanim nebom.

U nezaboravnoj noći latino ritma i egzotične energije u magičnom ozračju Vala Cluba Hotela Dubrovnik Palace, okruženi stijenama i morskom pučinom uživala je i Tanja Dragović u društvu svoje sestre i Lane Biondić a koje su na koncert poveli i svoju djecu koja su neumorno plesala na pozornici. Glumica Zrinka Cvitešić pratila je koncert iz publike a nakon svirke odmah poletjela u strastveni zagraljaj Hrvoja Rupčića.

Ljeto, more i ljubav su na svakom koraku!