Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznata voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nije propustila priliku uživati u vrhunskim glazbenicima koji su gostovali u Zagrebu. Ipak, jedna glazbenica joj je posebno draga...


Ljubitelji dobre glazbe sinoć su napokon došli na svoje! I Vlatka Pokos voli odlaziti na koncerte, a kao jedan od najdražih na kojima je bila, izdvojila je Sade i Seala. 'Ona ima tako jedan divan vokal, koji je uživo još veličanstveniji. Sade je jedno predivno stvorenje sa fantastičnom ekipom glazbenika. Ne znaš tko bolje svira, tko pjeva. Njezine pjesme me prate od moje 14, 15 godine. Ona ima posebno mjesto u mom životu', priznaje Vlatka Pokos.

>> 'Zamalo sam se udala na koncertu Backstreet Boysa'

Vezani članci Zagrepčani ipak poslušali upute, na Jarunu mali broj šetača - 2 Građani ipak poslušali upute Stožera? Pogledajte kako je danas izgledalo najpopularnije mjesto u Zagrebu Milan Bandić Balkonski prosvjed protiv Bandića u 19 sati: "Raširite plakate i lupajte loncima i poklopcima"

Što se tiče same glazbe koju voli privatno slušati, Vlatka kaže kako je u različitim životnim razdobljima slušala različitu glazbu, no oduvijek je voljela soul. 'Ja strašno volim na primjer Nat King Colea. Ima nekih njegovih pjesama koje sam otkrivala kao tinejdžerica, a i dan danas ih jako volim', kaže Vlatka.

>> Gosti iz Amerike i Rusije osigurali jazz spektakl u Zagrebu

'Ljubitelj sam različitih žanrova. Iako nisam neki veliki poznavatelj jazza i više volim neki komercijalniji jazz. Prije sam vrlo često odlazila u BP Klub kad je Boško Petrović bio živ, njega sam voljela. Obožavam slušat i Matiju Dedića', priznala nam je Vlatka Pokos. 'U svakom slučaju je super uživo doživjeti jednu ovakvu pravu jazz glazbenicu iz Amerike', dodaje. 'Glazba nije nešto što se smije ikada odrađivati. Uvijek moraš pjevati sa srcem', zaključuje poznata voditeljica.

Sinoć su za odličnu jazz atmosferu bili su zaduženi Rus Oleg Kireyev koji je briljirao na saksofonu, te Amerikanka Sharon Clark koja je oduševila svojim glasovnim mogućnostima.