Dvije trenutno najpopularnije hrvatske pjevačice održale su vatrene koncerte na isti dan i ostavile publiku bez daha.


U bogatoj ljetnoj ponudi koncerata dva su plijenila najviše pozornosti, ali i najviše publike. Svaka na svom dijelu obale pjevale su kraljice estrade, Severina i Jelena Rozga.

>> Dobitna kombinacija: Seksi haljina i vrući nastup!

>> Severina plijenila pažnju u vatreno crvenoj haljini!

Vezani članci Severina Seve o koroni: "Imala sam je, bez simptoma, ali neki moji prijatelji su "umirali", a neki kažu da nam dolaze svemirci" Severina - 3 Seve ne može doći sebi od smijeha zbog neobične poruke, a njen muž Igor se brine samo za jednu stvar

Severina prvi put nakon 10 mjeseci porodiljnog dopusta, Rozga pred dobrom starom publikom u Primoštenu, a obje su uspjele zapaliti i rasplesati publiku. Doduše, rijetko se događa da se istu večer 'poklope' koncerti dviju najpopularnijih hrvatskih glazbenica.

5 mjeseci nakon što je rodila sina Aleksandra Severina se vratila na pozornicu, i to s novim velikim hitom Italiana.

'Ja znam najgore u stvari koreografiju. Ono što sam vidjela kad smo putovali i snimali spot to je bilo odlično, mladi ljudi, stari, djeca, bebe. Nekako svi su došli veselili se i svi su došli plesati'

Ovo ljeto odradit će tek nekoliko koncerata.

'Nisam još uvijek spremna za neke velike turneje. Ovih 5-6 koncerata je bilo samo da me izbace iz kuće malo da i ja udahnem zraka pa da se opet vratim' rekla je Seve.

A daleko od Vodnjana, u Primoštenu u prepunom klubu pjevala je Rozga. Između ostaloga zapjevala je i novi hit koji je sve zaludio,'Dobitnu kombinaciju'.

'Dobitna kombinacija je izašla tek prije dva tjedna. Drugi dan nakon sto je pjesma izašla, ja sam imala koncert u Mostaru i pjevala se od početka do kraja' rekla je pjevačica zadovoljno.

A dobitna kombinacija su i Rozgine kratke haljinice po kojima je već postala prepoznatljiva, pa često upravo njezine noge proglašavaju najboljima. Dok je njezin raspored koncerata za ljeto poprilično zgusnut, svaki ponedjeljak i dalje joj stiže ljubavno pismo drage osobe,a tako je bilo i ovaj.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.