Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica je ljuta na Bradovu mamu Jane Pitt zbog njenog protivljenja istospolnim brakovima i Bradu je rekla kako se neće vjenčati s njim sve dok njegova mama ne promjeni mišljenje.


Nakon što je Jane Pitt, majka Brada Pitta, u jednim novinama objavila pismo u kojem je izrekla svoje protivljenje istospolnim brakovima, njezina snaha Angelina Jolie se jako naljutila na nju.

Vezani članci Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

>> Angelina užasnuta izjavom Bradove majke!

Jolie je bila šokirana stavovima Bradove majke i to je svom suprugu jasno dala do znanja.

'Prijeti Bradu kako će otkazati vjenčanje ukoliko se njegova mama ne ispriča zbog svega što je napisala u pismu. Angie je čupala kosu kad je pročitala pismo, nije mogla vjerovati kakve stavove ima Jane i zatražila je od Brada da joj održi lekciju' izjavio je za Showbizspy prijatelj Angeline i Brada.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.