Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica je ljuta na Bradovu mamu Jane Pitt zbog njenog protivljenja istospolnim brakovima i Bradu je rekla kako se neće vjenčati s njim sve dok njegova mama ne promjeni mišljenje.


Nakon što je Jane Pitt, majka Brada Pitta, u jednim novinama objavila pismo u kojem je izrekla svoje protivljenje istospolnim brakovima, njezina snaha Angelina Jolie se jako naljutila na nju.

Vezani članci Angelina Jolie Nakon tri propala braka utjehu je ipak potražila kod jednog od bivših, ponijela i zanimljivu sitnicu za njihov susret Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

>> Angelina užasnuta izjavom Bradove majke!

Jolie je bila šokirana stavovima Bradove majke i to je svom suprugu jasno dala do znanja.

'Prijeti Bradu kako će otkazati vjenčanje ukoliko se njegova mama ne ispriča zbog svega što je napisala u pismu. Angie je čupala kosu kad je pročitala pismo, nije mogla vjerovati kakve stavove ima Jane i zatražila je od Brada da joj održi lekciju' izjavio je za Showbizspy prijatelj Angeline i Brada.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.