Napetost oko ovogodišnjeg Eurosonga lagano se zahuktava.


Popularni pjevač i predstavnik Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, Željko Joksimović otkrio je da će skladbu 'Nije ljubav stvar' ipak pjevati -  na materinjem jeziku.

>> Joksimović 'posudio' glazbu za pjesmu od Coldplaya i Williamsa?

Vezani članci Hurricane Hurikankama karijera na vrhuncu, angažirane su za cijelo ljeto, a otkrivena je i basnoslovna cifra koju će zaraditi! Slika nije dostupna Ovo niste znali o pobjednici Eurosonga!

Na konferenciji za medije rekao je kako će mnogo raditi na scenskom nastupu, koji će biti jednostavan, ali opet dovoljno emotivan i drukčiji.
'Ni scenski nastup, ni naša promocija u Azerbejdžanu neće biti pretenciozni, jer se u posljednje vrijeme gubi na kvaliteti zbog šarenila', izjavio je Joksimović. Nadodao je kako neće biti turneje, jer ga publika diljem Europe već poznaje.

Napomenuo je da će dati sve od sebe kako bi Eurosong iduće godine doveo u Beograd.
'Ovog puta težimo prvom mjestu. Naravno, ako se nađemo na drugom ili trećem mjestu, to će biti uspjeh. Svakako ćemo uzeti medalju, ali ipak siguran sam da ćemo biti prvi. Nadam se, ma siguran sam u to. Nemojte se iznenaditi ako se to dogodi', s osmijehom je rekao popularni pjevač.