Iako se našla pod kritikama javnosti i medicinskih stručnjaka da je pothranjena, Angelina Jolie odgovorila je na sve te kritike hamburgerom!


Skupa s Brad Pittom i blizancima Vivienne i Knox, Angelina Jolie navratila je u lanac restorana brze hrane McDoland's. Jolie je sjedila na suvozačevom mjestu, dok je Brad naručivao hranu iz auta.

Vezani članci Brad Pitt Brad Pitt odmah nakon odmora s lijepom Nicole otišao Angelini u posjet, nimalo ga ne brine što će ona misliti o svemu Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt je lijepu Nicole odveo na francusko imanje na šestu godišnjicu braka s Jolie, zna kako će ona reagirati

Njihov izlet u restoran okupio je mnoge znatiželjnike koji su makar na trenutak htjeli vidjeti slavni par. Iako je Jolie na slikama uzela vrećicu s hranom, nitko još nije uhvatio trenutak u kojem ona doista jede naručenu hranu.

>> Liječnici zabrinuti:'Angelina je ozbiljno pothranjena'

Prije dva dana je poznati američki specijalist u liječenju raznih vrsta ovisnosti dr. David Drew Pinsky, u televizijskoj emisiji 'The View' izjavio kako je Anglina ozbiljno pothranjena.
'Gledam njenu fotografiju i vidim tipičan primjer pothranjenosti. Ostao sam zapanjen tim izmučenim izgledom. Nešto se čudno s njom događa, slaba je. Nadam se da nije ništa ozbiljno', rekao je O'Reilly.

Magazin Grazia potkraj prošle godine objavio je zapanjujuću činjenicu da Angelina unosi samo 600 kalorija dnevno!
'Angelina dan počinje žlicom ulja od kokosa i šakom žitarica. Jako je zauzeta pa često zaboravi jesti. Preskače ručkove i tek u prolazu pojede koji badem ili gumeni bombon, a proteinski shake draži joj je od kuhane hrane. Za večeru jede tanki odrezak mesa s roštilja i popije čašu crnog vina', rekao je magazinu izvor blizak glumici.

Naglo mršavjeti Angelina je počela 2007. godine poslije smrti majke Marcheline. Tada je svoj izgladnjeli izgled objašnjavala govoreći: ' Izgubila sam mamu i prolazim kroz teško razdoblje. Ne pokušavam stati u preuske traperice, nosim se s teškim emocionalnim problemima'.