Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otkada je postao dio obitelji Kardashian, Krisu Humpriesu je slava donijela više negativnih nego pozitivnih strana.


Prema pisanjima američkim medija, Kris Humphries odugovlači rastavu braka od reality zvijezde Kim Kardashian jer želi njezinu javnu ispriku. Izvori bliski košarkašu Netsa otkrivaju da je Kris odbio sedam milijuna dolara koje mu je obitelj Kardashian nudila kako bi razvod bio što tiši i brži.

>> I prije slave Kim je hipnotizirala pogledom!

Vezani članci Slika nije dostupna Gdje je sada? Uspon i pad bivšeg muža Kim Kardashian! Slika nije dostupna Napokon progovorio nakon razvoda!

Krisu novac nije važan, već želi da Kim prizna kako je njihov brak bio velika predstava za javnost. 'Svi žele Kim prikazati kao žrtvu, no Kris to neće dopustiti', rekao je jedan od bliskih Krisovih prijatelja. Kris traži poništenje braka zbog prijevare, te zahtjeva od Kim da objavi koliko je točno zaradila njihovim vjenčanjem.

Kim pak tvrdi da Krisu nikada nije ponudila sedam milijuna dolara, da ga ne želi blatiti u medijima već samo želi nastaviti sa svojim životom.

>> Napadačica nazvala Kim 'krznenom vješticom' i posula je brašnom!

Kris i Kim vjenčali su se 20. kolovoza prošle godine, a snimku njihovog vjenčanja gledalo je više od 10 milijuna ljudi. Kim je podnijela zahtjev za rastavu nakon 72 dana bračnog života navodeći nepremostive razlike kako razlog.

>> Obitelj me pokušala odgovoriti, nisam ih slušala