Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su za njom uzdisali muškarci diljem svijeta, najpoznatija svjetska plavuša više je uživala u ženskom društvu.


Nova knjiga 'Marilyn Monroe: My Little Secret' koju potpisuje Tony Jerris, izlazi na 50. godišnjicu smrti Marilyn Monroe, a otkriva mnoge nove detalje o poznatoj plavuši. Knjiga je ispričana kroz sjećanja Jane Lawrence otkriva kako je pedesetih godina prošlog stoljeća, Marylin je zavela 16-godišnjakinju koja je osnovala prvi klub njezinih obožavatelja.

Vezani članci Karen Dionne Bijeg ozloglašenog ubojice iz zatvora označio joj je karijeru, njezina drama dostojna je filmskog uprizorenja Papa Franjo Papa Franjo vjeruje da će umrijeti u Rimu: "Bit ću papa, na dužnosti ili u mirovini. Neću se vratiti u Argentinu"

'Nagnula se i poljubila me punim usnama, vrlo nježno i vrlo sporo. Gotovo sam hiperventilirala', prisjeća se Lawrence. Tvrdi kako je s tada 29-godišnjom Marylin postala jako bliska te je postala njezina 'mala tajna'.

>> Otkrivena tajna koju je seks ikona krila cijeli život!

'Jane je upoznala Marilyn kad joj je bilo 12 godina. Ubrzo su postale bliske prijateljice nakon što su shvatile da su bile u istom sirotištu u različitim razdobljima svojih života. Iako je Marilyn bila 14 godina starija, nijedna nije poznavala svog biološkog oca.'m otkrio je autor nove knjige za Radar Online. 'Postale su bliske prijateljice, jer su imale toliko dodirnih točaka. Jane se borila sa svojom seksualnošću, a o tome je razgovarala s Marilyn. Ona ju je navodno ohrabrila riječima kako je bez obzira na seksualne sklonosti, ljubav – ljubav', dodaje.

Iako je kao tinejdžerica imala odnose s drugim djevojkama, otkrila je kako joj je ta noć davne 1955. potpuno promijenio pogled na seks. 'S djevojkama sam imala spolni odnos, ali često stidljiv i neodlučan, za razliku od glasne strasti i sigurnosti koju je pokazala Marilyn', kaže Jane Lawrence koja pak ne vjeruje da je Marilyn bila lezbijka: 'Ona je bila samo slobodan duh. Bila je vrlo otvorena'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.