Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osvojio je Wimbledon, spektakularno je dočekan u Beogradu, a sada će Novak Đoković i oženit svoju dugogodišnju djevojku!


'To bi moglo biti dobro za moju igru. Mislim da je Roger Federer postao puno opušteniji nakon što se oženio i postao otac. Možda ću i ja doživjeti isto iskustvo', rekao je Đoković za britanski Mirror i dodao da planira tradicionalno crkveno vjenčanje.

Vezani članci Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Vrebao ju je godinama, a nakon što je okončala brak od 72 dana više ju nije htio samo čekati

Poznato je da je Novak u dugoj vezi s mladom Beograđankom Jelenom Ristić koju je upoznao još u srednjoj školi. Već žive zajedno u Monte Carlu. Jelena je diplomirala ekonomiju na Sveučilištu u Milanu, a trenutno  radi za libijsku naftnu kompaniju.

Atraktivna plavuša nije propustila njegovu veliku pobjedu na Wibbledoneu, te ga je bodrila s tribina odmah uz njegove roditelje Srđana i Dijanu, te braću Marka i Đorđa.

'Od osamnaeste godine smo zajedno i nije nam uvijek bilo lako održati vezu. Imali smo probleme kao i svaki par, ali ipak nikad nismo došli u situaciju da bismo prekinuli. Naša ljubav i emotivna stabilnost koju mi ona daje najzaslužniji su za sve moje uspjehe', rekao je zaljubljeni Đoković.