Baš kad smo pomislili kako je gotovo sa dramom oko razvoda Cruise/Holmes, priča je dobila novi nastavak.


Naime, Katie je bila toliko uporna u tome da Suri makne što dalje od scijentologije, kako je upravo na toma inzistirala kod brakorazvodne parnice.

Vezani članci Slika nije dostupna Ključ mirnog razvoda je - Suri! Slika nije dostupna Scijentološka crkva opovrgava sve optužbe!

No izgleda kako to neće zaustaviti Toma u onome što on želi: upoznavanje 6-godišnje Suri sa scijentologijom, što je i planirao neko vrijeme, prenosi DaliyMail.

>> Oni su svojevoljno napustili scijentologiju!

'Tom će napraviti bilo što kako bi ostvario ono što je naumio. Brojne vile, avione, sav novac u banci. Vrijedi oko 250 milijuna dolara, jasno je dao do znanja kako će sve potrošiti na borbu za Suri', piše u spomenutom časopisu.

Otišao je toliko daleko da je i prije razvoda počeo na Suri prakticirati scijentološke tretmane koji uzrokuju mentalne i emocionalne komplikacije, ali ih 'šalju na putove prosvijetljenja'. Sve to, naravno, iza Kateinih leđa. Kad je doznala, odlučila se za razvod.

'Što je njega stvarno šokiralo je činjenica da je Katie pomno i do detalja isplanirala cijeli proces razvoda, a govorila mu je koliko ga voli. Toma je to shrvalo, i to razočaranje pretvorilo se u bijes', otkrio je prijatelj blizak obitelji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.