Iako se činilo da će njihova ljubav trajati zauvijek, Tom Cruise i Katie Holmes ipak nisu izdržali.


Nakon samo pet godina braka, 33-godišnja Katie i 50-godišnji Tom krenuli su svatko na svoju stranu. Medijski stupci prepuni su nagađanja o razlozima koji su doveli do kraja njihova braka. Je li to scijentologija, neslaganje u odgajanju malene Suri ili nešto treće…

Vezani članci Nemoguća misija 2 - 1 Zbog vjere je lobirao po Europi i napadao ljude s mentalnim problemima, a glumicu koja je radila s njim prestrašio je na setu Suri Cruise - 2 Nije vidio kćer godinama, no slao joj je pisma koja je majka cijelo vrijeme sakrivala od nje

>> Kamp u koji je Suri trebala ići: Brutalno kažnjavanje i izgladnjivanje!

Zasad službeno ni jedan od bračnih partnera nije ništa izjavio. Tom se trenutno nalazi na snimanju filma 'Oblivion' na Islandu, dok Katie u New Yorku proživljava pravu dramu u koju je dospjela podnošenjem zahtjeva za razvod braka.

No, nije uvijek bilo ovako. Kad se vratimo sedam godina unatrag prisjećamo se para koji je bio zaljubljen, koji se volio te na svim događanjima bio veoma prisan.

Donosimo vam prikaz njihove veze kroz godine. I najzad – krah!

Tom i Katie su počeli izlaziti u travnju 2005. godine. Prvi put su zajedno viđeni u Rimu 27. travnja na dodjeli talijanskih filmskih nagrada. Tom se u Katie zaljubio 'do ušiju', a to je pokazivao u svakoj prilici. Ljubio ju je na svakom crvenom tepihu, pri svakom javnom pojavljivanju. A njegovo ponašanje tijekom gostovanja u Oprah showu iznenadilo je cijeli svijet. Tom je kod Oprah doslovno prštao od ljubavi i euforije... kao da mu je svega bilo previše. U jednom trenutku se popeo na krevet u studiju i počeo po njemu skakati!

U listopadu 2005. godine objavili su da čekaju dijete. Suri je rođena u travnju 2006. godine, a javnosti je predstavljena u rujnu iste godine u magazinu Vanity Fair.

Par se 18.11.2006. godine vjenčao u talijanskom dvorcu iz 15 stoljeća. Na svadbi su bili mnogi slavni uzvanici, osobe iz svijeta glazbe i filma. Ovim vjenčanjem ostvario se san tada veoma mladoj Katie Holmes kojoj je udaja za Toma bila kao ostvarenje sna. Znatno stariji glumac bio joj je oduvijek ne samo idol već i velika simpatija.

Nekoliko godina nakon vjenčanja gledali smo kako par odgaja malenu Suri, a sad je došao trenutak za borbu nad skrbništvom. Katie je 29. lipnja ove godine podnijela zahtjev za razvod braka. U kojem će smjeru krenuti njihovi životi, preostaje samo za vidjeti.