Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Angelina Jolie zablistala je na sinoć održanoj dodjeli Oscara.


Nakon što je zadnjih tjedana dobivala kritike zbog odabira haljina,modni kritičari sinoć su imali samo riječi hvale za Angelinu Jolie.

>> Najveće zvijezde današnjice zablistale na crvenom tepihu Oscara 2012.!

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje! James Haven Poslije poljupca sa slavnom sestrom o njemu su svi pričali, a sad je prvi put uhvaćen nakon što je godinama bježao od kamera

Angelina se, naime, pojavila u crnoj Versaceovoj haljini, a u prvi plan došla je njena noga. Poznata glumica je desnu nogu istaknula u prvi plan, a razvila je i posebnu pozu koju je ponavljala cijele večeri. Upravo je ta noga dan poslije postala glavna tema razgovora, a na Twitteru je skupila čak preko 15 000 obožavatelja!

>> Njihova djeca ne znaju za Oscare

Angie je na dodjeli Oscara imala ulogu prezentera, a čak i kad je proglašavala pobjednika zauzela je pozu koja joj ističe noge. Glumica je tada rekla kako je važno zauzeti stav, a ona je to jako dobro odradila.
 

Dobitnike Oscara možete gledati i na našem multimedijalnom servisu OYO.hr. Ne propustite istražiti brojne mogućnosti koje Vam pruža OYO.hr.