Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Škotska pjevačica Susan Boyle izdala je novi album koji je inspiriran tužnim životnim pričama njenih fanova diljem svijeta.


Najveća britanska senzacija Susan Boyle uskoro objavljuje novi album 'Someone to Watch Over Me', a snimku prenosi Daily Mail.

Vezani članci Maja Šuput Počele audicije za novu sezonu Supertalenta, Šuput mjesec dana nakon poroda sjela za sudački stol! Slika nije dostupna Talenti koji su osvojili svijet

Pjesme s albuma posebno je izabrala inspirirana pismima fanova koji su emotivno utjecali na nju.Susan je slavu stekla prije dvije godine na audiciji za britanski Supertalent u kojemu je sve iznenadila nevjerojatnim glasom i od tada je snimila dva studijska albuma. Njeni albumi prodani su u preko 14 milijuna kopija, a oba su dosegla broj jedan u preko trideset zemalja diljem svijeta!

Iako je Susan preko noći od neugledne gospođe postala jedna od najplaćenijih pjevačica, ona i dalje vodi isti život kao i prije nego je postala slavna.
'Još uvijek živi u istoj kući i vodi normalan život. Još od početka 2011., snima dokumentarac o svom životu', prenose britanski mediji.

U nedjelju 18. rujna počinje nova sezona Supertalenta na Novoj TV, pa pogledajte kakvi se sve talenti kriju kod nas!