Nekadašnja seks bomba samo je 'prohujala' kroz aerodrom u Los Angelesu, ali su objektivi ipak uspjeli uhvatiti nešto što im je 'zapelo za oko'.


45-godišnja Pamela Anderson očito je bila u velikoj žurbi kada je stigla u zračnu luku u Los Angelesu, jer je 'prohujala' ispred okupljenih paparazza.

>> Zanima vas kako izgledaju danas?

Vezani članci Olivia Strava u Španjolskoj: Tijelo djevojčice (6) koju je oteo otac pronađeno na dnu oceana Nina Božilov One su rekle NE maničnom vježbanju zadnjih pet minuta prije ljeta: "Nikad nećeš biti zadovoljan ako se koncentriraš na izgled"

Odjevena u ružičastu dugu haljinu, pokazala je kako i dalje opravdano nosi titulu seks bombe, ali od objektiva se skrivala - kosom! Uz to, vjerni fotografi su uspjeli ovjekovječiti čudne mrlje na njezinim rukama, ali nisu uspjeli dokučiti o čemu je riječ.

Bježeći od objektiva, nekadašnja zvijezda Baywatcha samo je potpisala nekoliko autograma, nasmiješila se i otišla u nepoznatom smjeru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.