Jučer je obilježeno 25 godina kultnog filma 'Prljavi ples', a glumica čije lice upravo gledate je, pogađate, upravo glavna junakinja spomenutog filma!


Glumicu Jennifer Grey malo će tko prepoznati po zvučnom imenu i prezimenu, ali kad se spomene ime Baby, lika kojeg je utjelovila u Prljavom plesu, većina će odmah znati o kome je riječ.

>> Ponovo plešu 'prljavo'!

Vezani članci Šipka za ples Supruga dobila šipku za ples, a on sve upropastio jednim potezom Prosvjed učitelja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nadoknađivanje nastave: Ne slažu se svi s time da bi subota učiteljima morala biti dodatno plaćena

Jennifer 'Baby' Grey proslavila se spomenutom ulogom glumeći rame uz rame s pokojnim Patrickom Swayzeom. Ubrzo nakon toga, otišla je na rinoplastiku, međutim, nakon što je operirala nos, interes režisera i producenata kao da je naglo pao.

>> Justin Timberlake bi trebao zaplesati 'prljavo'!

Jennifer će zauvijek biti zapamćena po slavnoj ulozi, ali moramo priznati da smo se i mi iznenadili kad smo, nakon 25 godina, vidjeli sasvim neprepoznatljivo lice Jennifer Grey.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.