Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Johnny Depp u svom je novom filmu 'Rum Diary' morao odglumiti scenu u kojoj riga vatru, što ga je prisjetilo na incident s vatrom kad je bio dječak.


48- godišnjem Johnnyju Deppu kao malom kosa se zapalila i zbog toga je skoro umro. 'Kad sam bio mlađi, jednom prilikom sam rigao vatru. Bio sam glup, progutao malo benzina i slučajno puhnuo na trijem što je raspršilo vatru na moju kosu', izjavio je za američke medije.

Vezani članci David Beckham Najnovije fotke otkrile zašto Beckham ne skida kapu s glave - njegov zaštitni znak pomalo nestaje? Ivan Dečak "Slučajni" koncert na najljepšoj pozornici Virovitice publici je poklonio jedan od najpopularnijih domaćih bendova

Nezgodu je spriječio njegov prijatelj koji je odmah reagirao i polio ga vodom. 'Stvarno je čudan osjećaj kad ti gori kosa. Najprije počneš paničariti i trčati, što je najgora stvar koju možeš napraviti. Moj prijatelj Bones došao je i polio me vodom što mi je spasilo život', prisjeća se Johnny.

Unatoč groznom iskustvu iz djetinjstva, Johnny je rado ponovio to iskustvo zbog snimanja scene za svoj novi film 'Rum Diary'. 'Stvarno sam bio uzbuđen kad sam čuo da moram rigati vatru', izjavio je.