Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pred talentiranom mladom glumicom Anom Majhenić svijet pozornice se tek otvara, a trenutno glumi u filmu Irene Škorić '7seX7'.


Prvi erotski film u hrvatskoj '7seX7' podigao je mnoge kontroverze, no ova mlada glumica nema problema s razodijevanjem. Ana Majhenić prije svega vjeruje 'da je njeno tijelo sredstvo koje u glumi pomaže u izričaju'.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ne znam zašto Hrvatska ne bi bila spremna za erotski film' Slika nije dostupna Napokon premijera prvog hrvatskog erotskog filma!

'Koža je najljepši i najranjiviji kostim na svijetu', smatra ova mlada glumica koja je svoju figuru oblikovala tijekom godina plesa.
Ana u intervjuu za Studio ističe kako je profesionalnost redateljice Irene Škorić bila garancija da erotičnost neće prijeći u vulgarnost. 'Vulgarnost je kad se prodaš za nešto u što ne vjeruješ, bez duha i pameti', ističe Ana.

Uz mnoge predstave i uloge koje je već odigrala, Ana ima i sve više ponuda. Ipak, ističe kako bi se voljela okušati i na svjetskoj sceni. 'Svakako bi voljela vidjeti kako vani stvari funkcioniraju, podići ljestvicu više gdje je još veća konkurencija.