Evo je opet...


28-godišnja Phoebe Price je rođena u Alabami te je već kao dijete počela zanimati za glamurozni svijet mode i glume. Tako je već s 19 godina kupila svoju prvu tvrtku, koja se bavila modom i svijetom zabave. Nakon toga se neko vrijeme bavila modom, te je kao model radila u Grčkoj i Italiji, da bi se na kraju 'skrasila' u Los Angelesu.

Kad je stigla u meku celebrity svijeta, Phoebe je počela uzimati satove glume kod nekih od najboljih učitelja u Hollywoodu, no za sada kao glumica nije, osim 10-ak manjih uloga u zadnjih nekoliko godina, polučila veći uspjeh.

No to je ne sprječava, a možda je baš ta činjenice motivira, da privlači na sebe pažnju u svakoj prilici kojoj može.

Vezani članci Policija na plaži (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Otac pretukao djevojčicu na plaži u Šibeniku, maćeha zaprepastila izjavom: "To dijete nije naša briga" Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Novopečeni ljubavni par prepustio se strastima u moru, nisu marili za poglede znatiželjnika

Tako je na u moru u Malibuu pokazala svoju vještinu balansiranja na dasci. I, naravno, nezaobilaznu 'vještinu' poziranja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.