Nakon što pogledate fotografije ovog 61-godišnjeg glumca veoma ćete se iznenaditi.


Glumac Leonard Whiting najpoznatiji je po ulozi u filmu 'Romeo i Julija' u kojem je glumio glavnu mušku ulogu, za koju je osvojio Zlatni globus, a kada pogledate priložene fotografije snimljene neki dan u Miamiju vjerojatno će vam biti teško za povjerovati da je u dotičnom filmu glumio daleke – 1968. godine!

Vezani članci Kathleen Turner (Foto: Profimedia) Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje Slika nije dostupna Otkrila tajnu nevjerojatne linije u 56. godini!

Naime, Leonard je utjelovio Romea prije 44 godine u verziji filma koji je režirao čuveni Franco Zeffirelli, a poznati glumac, iako se to definitivno nikada ne bi moglo zaključiti po njegovom fizičkom izgledu, danas ima nevjerojatnih 61 godinu.

>> Seks bomba: Ma tko bi joj dao 51 godinu!?

Koja je Leonardova tajna i kako u šestom desetljeću života uspijeva izgledati poput 35-godišnjaka nam nije poznato, no ako ikada objavi knjigu sa svojim tajnama o 'vječnoj' mladosti ni najmanje ne sumnjamo de će odmah po izlasku postati bestseler.