Zvijezde ovogodišnjeg Sports Illustrated Swimsuit izdanja su u utorak popodne posjetili burzu u New Yorku.


Modeli Crystal Renn, Irina Shayk, Jessica Gomes i Nina Agdal su posjetile Wall street, te su imale čast u utorak popodne zatvoriti burzu u New Yorku.

Vezani članci Irina Shayk Jedna od najseksi žena svijeta počastila golišavim videom u kojem je pokazala sve čari, vrući prizori nikoga nisu ostavili ravnodušnim Irina Shayk Svi se pitaju što stoji iza drastične promjene frizure ove ljepotice, no većina se slaže i da joj kratka kosa odlično stoji

Celebrityji inače već tradicionalno bivaju pozvani svakih malo da bi zatvorili poslovanje na burzi u New Yorku, koje se obilježava lupanjem drvenog bata na balkonu burze, a modeli su isto iskoristile da bi promovirale izlazak Sports Illustrated Swimsuit izdanja za 2012. godinu.

Iako je recesija vrlo aktualna u svijetu zadnjih godina, čisto sumnjamo da je itko mislio na nju u društvu preseksi modela Sports Illustrated Swimsuit izdanja.

>> Kate Upton krasi najprestižniju naslovnicu na svijetu!

>> Jesu li vam seksi? Top 10 najpoželjnijih žena svijeta!

Naslovnicu prestižnog izdanja inače ove godine krasi prelijepa 19-godišnja Kate Upton, koja je zbog istog trenutačno među najsretnijim modelima na svijetu.