Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gotovo svaki šoping pjevačice Celine Dione završi kupnjom cipela jer je Celine njima zaluđena.


Celine Dion priznaje da ima kolekciju od čak 3000 pari. Strast prema cipelama objasnila je ovako: 'Ako imate, recimo, 600 pari cipela, smatrate li se čudakom? Ja imam 3000 pari. Gledajte, neki se ljudi drogiraju, a ja kupujem cipele.'

Vezani članci Celine Dion i Freida Solomon Obožavateljica zapjevala pred glazbenom divom, njezina reakcija postala hit na društvenim mrežama Lukas McFarlane Pleše sa Celine Dion, Taylor Swift i Pink, a obožava Hrvatsku: Upoznajte Lukasa Mcfarlanea!

Glazbenica se smatra sretnom jer si može priuštiti luksuzne stvari te što može živjeti na velikom imanju na Floridi sa suprugom Reneom, desetogodišnjim sinom Reneom Charlesom i 13-mjesečnim blizancima Eddyjem i Nelsonom. U djetinjstvu nije mogla uživati u izobilju jer je odrastala sa 14 braće i sestara uz roditelje koji su se uvijek trudili ljubavlju nadoknaditi nedostatak novca.

'Odrasla sam u jako, jako maloj kući. Mama je znala ladicu pretvoriti u krevetić za moju braću i sestre. Nismo bili bogati, ali nikada nismo bili ni gladni', ispričala je 43-godišnja pjevačica.