Naša najpoznatija starleta Nives Celzijus je odlučila postati plavuša na jednu noć!


Nives Celzijus nije odoljela karnevalskoj groznici koja trenutačno 'potresa' cijeli svijet se je za kostimiranu zabavu u jednom od zagrebačkih klubova odlučila prerušiti u nikog drugog nego najpoznatiju plavušu svih vremena - Marilyn Monroe.

Vezani članci Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus Neviđeno duboki dekoltei, pripijene i ultra kratke haljine - ocijenite najbolja izdanja naših diva koja će se pamtiti! Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus ANKETA Zbog ove rapsodije u crvenom svi pričaju o Maji, Indiri i Nives, a čijoj kombinaciji vi dajete svoj glas?

Nives je slike svojeg Marilyn Monroe izdanja odlučila postaviti na Facebook, a tjednik Story je doznao da joj je te večeri na gala kostimiranoj zabavi društvo radio Marko Grubnić, poznatiji još kao Modni mačak.

'Bilo mi je važno za ovu prigodu ostaviti snažan dojam pa moram priznati da sam se dosta potrudio oko izgleda, što se svakako isplatilo. Naime, kada sam ušetao u prostoriju, svi pogledi su bili uprti u mene. A upravo sam to želio postići!', izjavio je Marko za Story, koji je na kostimiranu zabavu došao u izuzetno fraku s leptir mašnom a dojam je upotpunio zlatnom venecijanskom maskom.