Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gostujući na radiju, Davor Gobac se na svojstven način osvrnuo na Baru, ali i na današnju popularnu glazbu.


  'Ja Bareta znam 100 godina i stoji to da je Bare dobar umjetnik, ali mi se ne sviđa da toliko sere okolo po drugima. Mislim da mu to ne treba, sere sam po sebi!', rekao je jutros Davor Gobac gostujućina Anteni Zagreb.

Vezani članci Porin Dodjela najprestižnije domaće glazbene nagrade Porin ove će se godine održati u Zagrebu, otkrili i datum Ivica Propadalo Ivica Propadalo o novoj statui Porina: "Maska je tu kao podsjetnik na dane glazbene šutnje"

Gobac je došao najaviti prvi od dva koncerta Antenaplugged: Porin acoustic na kojem će osim Psihomodo popa nastupiti Urban, Neno Belan, Luky, Gustafi te prozvani Goran Bare i Majke.

>> Je li Bare svojom izjavom uvrijedio hrvatske pjevačice?

'Kaj je ovo, nekom se pokvaril jeftin sintesajzer?', pitao je Gobac kada je u slušalicama čuo Davida Guettu ft. Nicki Minaj. 'Taj David Guetta mi se svidio kad je dao izjavu: Ja ne znam zakaj sam ja tak popularan ja samo radim dosta loš pop', rekao je Gobac i nastavio slušati primjere iz moderne glazbe.

'Aha Rihana, joj to je najgore to je totalno smeće! Ovo vam se pokvarilo nekaj! Ovo il je frižider il se pokvarila mikrovalna', komentirao je Gobac.'Nemrem te Lady Gage slušat, meni je to sve lunapark muzika!', počastio je Gobac za kraj Gagu.