Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I ove nedjelje Red Carpet donosi nam brojne zanimljivosti i eklskuzive.


Jednu od njih donosi direktno iz New Yorka, modna novinarka RC- a Svjetlana Matić. Ona je razgovarala s najsenzacionalinijim modelima na svijetu – onima iz Victoria's Secreta.

>> Seksi: Tako se zavodi milijune ljudi!

Vezani članci Zoran Milanović Iz Vlade odgovorili Milanoviću: "Očekujemo da se ispriča svima koje vrijeđa i da se stabilizira" Slika nije dostupna Ima li manu? Svi bikiniji joj pristaju kao saliveni!

Srpska nevjesta Adriana Lima joj je otkrila detalje o vjenčanju koje se odvilo na Valentinovo. Uz predivnu Adrianu, donosimo intervju s još jednom od najbogatijiih supermodela današnjice - Nizozemkom Doutzen Kroes, a anđelica iz Kalifornije mlada Lindsay Ellingson pričala je o najgorim uletima!

'Već sam nekoliko puta intervjuirala Victoria's Secret anđele, i mogu reći da su djevojke zaista predivne', ispričala je Svjetlana Matić.

'Uz to, uvijek prije početka snimanja raspituju se kako ste putovali, odakle dolazite, koliko ima letova od Zagreba do New Yorka i općenito su jako pristupačne. Adriana se uglavnom zanima oko Hrvatske jer je zajedno sa svojim suprugom tamo ljetovala, a poznato je da je zatražila i srpsko državljanstvo. Ne možete vjerovati da, iako se radi o jednim od najzgodnijih djevojaka, čak i njihova savršeno isklesana tijela na kraju obrade Photoshopom', kaže Svjetlana Matić, modna novinarka Red Carpeta.