Legendarni David Hasselhoff ne pokazuje nikakve znakove 'posustajanje' usprkos tome što mu se bliži 60 godina, nego baš naprotiv.


Tako je 59-godišnji David Hasselhoff u ponedjeljak u Londonu predstavio svoj 17 album po redu, 'This Time Around', koji se pretežno sastoji od obrada poznatih pjesama iz mjuzikla, te je po tome svojevrsni 'nastavak' albuma obrada 'A Real Good Feeling', kojeg je objavio 2011. godine.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Zasjenila' ga 28 godina mlađa djevojka! Slika nije dostupna Dva puta ga odbila, on je zaprosio po treći put!

'To je stvarno dobra glazba. Takvu glazbu sam slušao kada sam imao osam godina i maštao sam da ću jednog dana završiti na Broadwayju. Nisam nikada mislio da ću biti pop zvijezda, ili na televiziji ili filmu, znao sam da želim Broadway', kazao je Hasselhoff povodom izlaska novog albuma.

Zvijezda 'Baywatcha' je u Londonu dočekao svoje najveće fanove te je u društvu djevojke Hayley Roberts davao autograme i razgovarao s obožavateljima.

>> Dva puta ga odbila, on je zaprosio po treći put!

David je inače 32-godišnju Hayley upoznao dok je prošle godine radio kao član žirija britanskog Supertalenta, te se također prisjetio tog iskustva kazavši da se 'odlično zabavio i puno toga naučio' tijekom showa.

Poslušajte ljubavnu pjesmu s novog albuma legendarnog Davida Hasselhoffa!