Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedno od najboljih mjesta za zabavu i ovog ljeta zasigurno su koncerti Jelene Rozge! Uhvatite djelić uzavrele atmosfere!


Jedno je sigurno popularnost Jelene Rozge još uvijek nije ni malo popustila. Ljeto je radno, godišnjeg nema, koncerti su česti i uvijek prepuni. No Jelena nam je priznala kako ju je prije svakog koncerta strah da će je dočekati poluprazna dvorana. 'Ne mogu protiv sebe, naravno da će doć taj dan kada će bit manje ljudi na koncertu i ja sam spremna na to, ali ne bi još, nema ništa lipše kad vidiš ispred sebe publiku koja je vesela', kaže Jelena. Veselja na njezinom primoštenskom koncertu nije nedostajalo.

>> Okršaj kraljica: Severina VS. Jelena Rozga

Vezani članci Marko Mrkić (Foto: Instagram) Zbog Viktorije je postao prijatelj s Dinom Rađom, a s novom ulogom dobio je i novu partnericu Iris Cekuš (Foto: Instagram) Godinama je u modelingu, a sad se okušala u novoj ulozi: ''Suprug mi je dao nekoliko savjeta''

Jelena Rozga postala je neupitan uzor mnogim mladim djevojkama, koje odjećom, frizurom i nakitom uvelike nalikuju na nju. No još je nešto važnije, ovakva popularnost koju pjevačica uživa nužno nosi odgovornost, jer osim izgledom, mlade djevojke u njoj pronalaze uzor i u drugim stvarima. Naša princeza estrade kako sama kaže, loših navika nema te se nada da će se i u tom smislu netko ugledati u nju.

'To mi je drago, to mi je stvarno drago, ja ne pijem alkohol i to je uzrok svega lošega što se događa tijekom koncerta, ja apeliram da se popije jedna dvije i da se onda sjedne na taksi. Tako, ako sam uzor i ako sam nekoga izvela na pravi put, to mi je drago', kaže popularna pjevačica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.