Glumačka scena oduvijek je okupljala mnoge, a na premijeri predstave 'Prolazi sve' okupili su se naši poznati glumci.


Nakon premijere predstave 'Prolazi sve' u kazalištu Gavella okupili su se mnogi glumci i redatelji. Barbara i Lucas Nola u odličnom se raspoloženju nisu odvajali jedno od drugoga, tako da su podijelili i par poljubaca za kameru.

Vezani članci Cigla (Foto: Gavella) Zidanje ljudskim životima: Predstava koja ne upire prstom ni u koga, a svi se osjećaju nelagodno Slika nije dostupna Domaće glumice otkrile: 'Masnice na koljenima skrivale su se dugim haljinama'

Kako kažu sami, smatraju da se privatno i poslovno može spojiti jer umjetnici i tako pričaju samo o umjetnosti. Ni nakon toliko godina u njihovom braku nema ljubomore, a plamen ljubavi održavaju međusobnim zavođenjem. Par je, naime, otkrio da romantiku najbolje održavaju seksom te da im je on na vrhu liste prioriteta.

Osim njih, na premijeru su došli i bračni par glumaca Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović, redatelj Krešimir Dolenčić sa suprugom Anom, Josipa Lisac, kao i mnogi drugi poznati glumci koji su uživali u provokativnoj i duhovitoj predstavi smještenoj u starački dom.

Radnja je zapravo ogledalo društva u kojem živimo, gdje teško prihvaćamo druge i drugačije, a slabije sklanjamo u stranu jer nam smetaju i nemamo vremena za njih.