Glumačka scena oduvijek je okupljala mnoge, a na premijeri predstave 'Prolazi sve' okupili su se naši poznati glumci.


Nakon premijere predstave 'Prolazi sve' u kazalištu Gavella okupili su se mnogi glumci i redatelji. Barbara i Lucas Nola u odličnom se raspoloženju nisu odvajali jedno od drugoga, tako da su podijelili i par poljubaca za kameru.

Vezani članci Amar Bukvić Napokon je održana i zagrebačka premijera filma ''Djeca sa CNN-a'' iza kojeg stoji obitelj Bukvić! Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Supružnici Bojana Gregorić i Enes Vejzović iznenadili zajedničkim pojavljivanjem, a oduševili su čak i svjetsku zvijezdu: "Idemo malo u goste"

Kako kažu sami, smatraju da se privatno i poslovno može spojiti jer umjetnici i tako pričaju samo o umjetnosti. Ni nakon toliko godina u njihovom braku nema ljubomore, a plamen ljubavi održavaju međusobnim zavođenjem. Par je, naime, otkrio da romantiku najbolje održavaju seksom te da im je on na vrhu liste prioriteta.

Osim njih, na premijeru su došli i bračni par glumaca Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović, redatelj Krešimir Dolenčić sa suprugom Anom, Josipa Lisac, kao i mnogi drugi poznati glumci koji su uživali u provokativnoj i duhovitoj predstavi smještenoj u starački dom.

Radnja je zapravo ogledalo društva u kojem živimo, gdje teško prihvaćamo druge i drugačije, a slabije sklanjamo u stranu jer nam smetaju i nemamo vremena za njih.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju