Glumica je osmislila zaista poseban vjenčani dar za poznati par.


Poznata glumica Julia Roberts će kao vjenčani poklon svjetski popularnom paru Bradu Pittu i Angelini Jolie pokloniti uistinu poseban poklon. Naime, za njihovo vjenčanje odlučila im je pokloniti svoje usluge čuvanja djece. Slavnom paru to će sigurno dobro doći s obzirom na to da nije uvijek lako istovremeno se brinuti za šestero djece koliko ih oni imaju.

Vezani članci Angelina Jolie Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama! Angelina Jolie Nakon tri propala braka utjehu je ipak potražila kod jednog od bivših, ponijela i zanimljivu sitnicu za njihov susret

'Ljudi me već pitaju što ću im pokloniti. Pod pritiskom sam. Čuvanje djece. Da, to je dobra ideja'', izjavila je Julia Roberts.

>>Nakon prosidbe, zaplakala od sreće!

Glumica je presretna zbog vijesti o njihovom vjenčanju.

'Ah da, to su sjajne novosti. Lijepo kad shvatiš da si spreman s nekim provesti cijelu vječnost', dodala je glumica. Vidjet ćemo kako će djeca slavnog para reagirati kada saznaju tko će im biti dadilja no sigurni smo da se neće previše buniti.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.