Glumica je osmislila zaista poseban vjenčani dar za poznati par.


Poznata glumica Julia Roberts će kao vjenčani poklon svjetski popularnom paru Bradu Pittu i Angelini Jolie pokloniti uistinu poseban poklon. Naime, za njihovo vjenčanje odlučila im je pokloniti svoje usluge čuvanja djece. Slavnom paru to će sigurno dobro doći s obzirom na to da nije uvijek lako istovremeno se brinuti za šestero djece koliko ih oni imaju.

Vezani članci Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

'Ljudi me već pitaju što ću im pokloniti. Pod pritiskom sam. Čuvanje djece. Da, to je dobra ideja'', izjavila je Julia Roberts.

>>Nakon prosidbe, zaplakala od sreće!

Glumica je presretna zbog vijesti o njihovom vjenčanju.

'Ah da, to su sjajne novosti. Lijepo kad shvatiš da si spreman s nekim provesti cijelu vječnost', dodala je glumica. Vidjet ćemo kako će djeca slavnog para reagirati kada saznaju tko će im biti dadilja no sigurni smo da se neće previše buniti.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.