'Miris muškarca mi je jako bitan. Ne parfem nego miris kože. To mi jako utječe na fizičku privlačnost', izjavila je Nikolina Pišek u iskrenom intervjuu.


'Iako je to možda površno s moje strane, ja partnere biram po fizičkom izgledu. Takva privlačnost mora postojati. Eto, mnoge kvalitetne muškarce iz svog života eliminirala sam upravo zato jer mi se nije sviđalo kako izgledaju. Iako su to bili muškarci koje bih upoznala s majkom, nikad nisam mogla prijeći preko toga da mi se netko ne sviđa. Nikome od svojih bivših dečkiju ništa ne zamjeram. Ja sam serijski monogamna, a s frajerima sam prekidala jer se neke priče jednostavno nisu poklapale, bez obzira na to što smo svi imali najbolje namjere', bila je iskrena Nikolina u intervjuu za srpski Kurir.

>> Nikolina otkriva kako ju najlakše zavesti!

Vezani članci Mislav Bago neformalno o poslu, politici i iznenađenju koje su mu pripremili 01 Više od 30 odrađenih izbora – Mislav Bago neformalno o poslu, politici i iznenađenju koje su mu pripremili Princeza Diana Promjene na BBC-ju nakon otkrića vezanog za intervju s princezom Dianom: ''Ništa ne poduzeti više nije opcija''

Dodala je i kako njen tip muškarca mora biti uspješan u poslu kojim se bavi te imati neki status u društvu, iako joj to nije presudno. Kako sama kaže, financijski je pomagala nekima od prijašnjih muškaraca s kojima je bila.

>> 'Dugo smo bili svjesni kako je prekid bio neizbježan!'

Podsjetimo, Pišek je nedavno pčela voditi emisiju 'Sjaj u tami' na srpskoj TV Prva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.