Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Charlie Sheen najavio je kako planira napraviti veliku zabavu u svom domu kad će se prikazivati njegov pogreb u novoj sezoni humoristične serije Two and a Half Men'.


Zbog njegovog raskalašenog ponašanja i problema s alkoholom i drogom, producenti serije 'Two and a Half Men' odlučili su dati nogu Charlieju Sheenu i na njegovo mjesto staviti mladog Ashtona Kutchera.

Vezani članci Slika nije dostupna Idol svih razuzdanih frajera u Hollywoodu postaje djedica! Slika nije dostupna Problematični glumac pokazao veliko srce!

Nova sezona serije počet će prikazom sprovoda lika Charlieja Sheena, a Ashton će glumiti mladića koji kupuje i useljava u njegovu kuću.
'Gledat ću svoj lažni pogreb na kojem će biti moje lažne, bivše djevojke iz svog vrlo vrlo stvarnog kućnog kina sa svojim stvarnim ljepoticama', prenose američki mediji.

'Uvijek su mi govorili da imam 9 života i bit će divno gledati svoj pogreb što je očito situacija u kojoj svi dobivamo, jer Ashton mi je upravo dao moj deseti život", ogorčeno je rekao Sheen.

Možda će ga prikaz vlastitog sprovoda ipak natjerati da promijeni svoj ludi životni stil!