Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na svečanoj premijeri filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ', koji se izravno nastavlja na popularnu seriju, pojavio se i Ivan Herceg, jedan od glavnih glumaca.


Ivan je na premijeru došao bez pratnje. Na upit naše novinarke je li s njim došla pratnja, Ivan je rekao kako Tatjana nije došla.

'Tatjana je večeras htjela izbjeći ovu cijelu gungulu, ali kroz par dana ću je odvesti u kino da zajedno pogledamo film', izjavio je Herceg te tako po prvi put potvrdio svoju vezu sa zanosnom radijskom voditeljicom.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ovakvu pomamu i ludilo oko nečega stvarno nisam vidio' Slika nije dostupna 'Izgubljeni princ' - novi rekord hrvatskog filma!

>> Prozirna haljina otkrila njezino zanosno tijelo

Na crvenom tepihu ove dugoočekivane premijere pojavila su se i ostala poznata lica iz filma. Najviše pažnje je, očekivano, izazvala popularna Lara, odnosno glumica Doris Pinčić pojavivši se u prozirnoj haljini Matije Vuice koju je nosila veoma samouvjereno.

>> U glamuroznim toaletama zasjali na premijeri dugoočekivanog filma!

Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' u kina dolazi 28. lipnja. Podsjećamo da prvu sezonu serije Larin izbor možete pogledati na servisu Oyo.

Sve informacije o filmu 'Izgubljeni princ' možete pronaći na web stranici izgubljeniprinc.dnevnik.hr

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.