Prošli tjedan bio je u zatvoru zbog prosvjedovanja ispred sudanske ambasade u Washingtonu, a odmor u Meksiku pravi je lijek za zaboraviti sve neugodnosti.


George Clooney odlučio je iskoristiti svoje slobodno vrijeme, te se uputio na odmor sa svojom djevojkom Stacy Keibler i s nekolicinom dobrih prijatelja.

>> Clooney pušten iz pritvora: 'Bilo je grubo'

Vezani članci George Clooney Nekad je bio svjetski zavodnik broj jedan, a onda je upoznao odvjetnicu za koju je odmah znao da će mu biti žena George Clooney George Clooney završio u bolnici zbog naglog gubitka kilograma, dijagnoza je bila zabrinjavajuća

Clooney je izgledao potpuno opušteno u kratkim plavim hlačicama i običnoj bijeloj majici s kratkim rukavima. Ispijao je pivo s prijateljima, a njegova djevojka, bivša profesionalna hrvačica, potpuno je uživala u lijepom vremenu, obučena u crni bikini i pripijene vruće hlačice.

>> Uvjeravao pripadnike tajne službe da je Brad Pitt!

Prošli tjedan je objavila i fotografiju na svoj Twitter profil. 'Sunčanje u Cabu. Koja vam je omiljena plaža?', napisala je. Navela je i kako čita roman 'Hunger Games' od Suzanne Collins.

Cabo San Lucas je Clooneyjeva najdraža turistička destinacija. Ovo je njihov treći zajednički odmor u osam mjeseci veze.