Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Manekenka Katie Piper pokazala je novo lice na dodjeli nagrada TV Choice nakon što ju je dečko napao kiselinom.


Britanska manekenka i tv voditeljica Katie Piper nakon brojnih operacija uspjela se oporaviti od stravičnog napada svog nasilnog dečka. Zabljesnula je u Londonu na dodjeli nagrada TV Choice i pokazala da je uspjela povratiti svoju ljepotu.

Vezani članci Klaićeva bolnica Udario dijete tupim predmetom jer je biciklom slučajno udarilo u kantu za smeće Psi, ilustracija Horor u Josipdolu: Staford iskočio iz vozila i napao dijete (7) koje je bilo u pratnji oca pa ga teško ozlijedio

Njen bivši dečko ju je zlostavljao - tukao i silovao te naručio napad na nju kiselinom od koje joj se lice doslovno izobličilo. Zadobila je opekline trećeg stupnja, ostala bez očnih vjeđa, pola lijevog uha i većeg dijela nosa. Zbog toga je čak dvije godine na licu morala nositi masku.

Danas Katie vodi humanitarnu organizaciju za ljude kojima su potrebne plastične operacije, a planira i snimiti dokumentarac o stravičnom iskustvu. 'Potpisala sam ugovor sa televizijskom kućom i planiram pokrenuti vlastitu liniju kozmetike za prekrivanje ožiljaka', izjavila je za britanske medije.

Njen bivši dečko Danny Lynch dobio je doživotnu kaznu i trenutno je u zatvoru zbog ovog stravičnog zločina.