Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najboljih američkih glumica Kathy Bates prije par godina borila se s rakom jajnika, potiho, bez da je ikome rekla. Nedavno se suočila s novim zdravstvenim problemima – rakom dojke.


Iako je svoju prvu borbu sa zloćudnom bolešću, koju je na kraju uspješno pobijedila, držala u tajnosti, ovaj put je otkrila da ima rak dojke i da je prije nekoliko tjedana podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji, nedugo nakon što je bolest dijagnosticirana.

>> Holivudska glumica tajila da boluje od opake bolesti

Vezani članci Mathew Knowles (Foto: Profimedia) Otac i bivši menadžer glazbene dive boluje od raka dojke, vijest o bolesti sam je potvrdio Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Ne gubi nadu, no liječnici nisu optimistični: Teško bolesna glumica priznala kako plače od bolova

'Poslije mnogo promišljanja podvrgla sam se zahvatu. Na sreću ne moram na zračenje ni kemoterapiju. Moja obitelj naziva me mačkom jer se uvijek dočekam na noge pa ni ovaj slučaj nije iznimka' izjavila je oskarovka za magazin People.

'Liječnici su me uvjerili da ću još dugo živjeti. Radujem se povratku na posao gdje radim ono što volim', poručila je 64-godišnja glumica koja se raduje i dodjeli nagrada Emmy gdje je nominirana u dvije kategorije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook