Još jednoj holivudskoj vezi došao je kraj.


Očito je došlo do nevolja u vezi slavne Eve Longorije i njezinog dečka Eduarda Cruza jer su sve glasnija šuškanja da su – prekinuli!
Par je bio u vezi godinu dana, a prema Us Weeklyju, 'bila je zajednička odluka da okončaju vezu, ali će ostati prijatelji'.

Vezani članci Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Njihov se prekid predviđao dok je ona sneno gledala u drugog, a sada je o svemu i sama progovorila Prekid (Foto: thechive.com) Prekidi mogu biti brutalni, no neki ljudi uvijek nađu način da se zabave

Eva Longoria, koja trenutno snima posljednju sezonu 'Desperate Housewives', se 2010. godine razvela od svog supruga, košarkaša Tonyja Parkera. Ubrzo nakon toga je upoznala mlađeg brata glumice Penelope Cruz – i ludo se zaljubila.

>> Prava ljepotica: Izgleda savršeno u svakoj prilici!

Nakon poprilično javnog razvoda s Parkerom, ovog puta glumica je bila dosta privatnija, stoga se nije znalo puno o njihovom odnosu. 'Ljubav nije funkcionirala s jednom osobom. Ali može funkcionirati s drugom. Jedino što ću reći je da sam veoma sretna s Eduom', rekla je za španjolsko izdanje Vanity Faira.