Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako glasnogovornik pjevačice inzistira da su ona i Eddie samo prijatelji i da cijene rad jedno drugog, izvor blizak paru otkrio je da se i njihova djeca već druže te da je veza sve ozbiljnija.


Glumac Eddie Murphy i pjevačica Toni Braxton viđaju se već četiri mjeseca i jako su zagrijani jedno za drugo, potvrdio je izvor za američki Us Weekly.

Vezani članci Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Nakon 20 godina starije djevojke, 25-godišnji komičar ljubi kći slavne holivudske glumice? Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Ipak poslušao savjet oca i maknuo se od 2 godine starije djevojka koja ga je nedavno fizički napala?

Murphy, koji iz prijašnjih veza ima osmero djece, viđen je u backstageu na koncertu svoje nove djevojke, koja ima dvoje djece, u Los Angelesu. Braxton se prije tri godine razvela od pjevača Kerija Lewisa.

Nakon kraja prvog braka s Nicole Mitchell, Murphy je bio u vezi s Melanie Brown te je razmijenio bračne zavjete s Tracey Edmonds u simboličnoj ceremoniji, a njihov brak nije bio legalan.

Poslije razvoda potraga za novom ljubavi Toni Braxton bila je tema njena reality showa Braxton Family Values. Potrazi je, čini se, napokon došao kraj.